BUFET D'ADVOCATS

LA FIRMA

Som una firma d'advocats amb més de 30 anys d’experiència, fundada l'any 1985, amb seu a Barcelona, dedicada al Dret Civil i al Dret Mercantil, amb especial projecció en el camp de la Propietat Industrial i de la Propietat Intel·lectual.

Dirigim la nostra activitat professional a donar recolzament, prestar assessorament i dotar d’una defensa efectiva a totes aquelles persones o empreses que necessiten una adequada cobertura legal i un servei jurídic especialitzat. El nostre objectiu és la completa satisfacció del client, mitjançant una atenció individualitzada que permeti donar resposta a cada necessitat específica, orientant, plantejant estratègies, oferint sempre la solució més eficaç.

Actuem davant els Tribunals de Justícia en aquelles situacions on sigui necessària una decidida protecció legal dels legítims interessos dels nostres clients. Presentem reclamacions, demandes, contestacions, i realitzem tot tipus d'intervencions judicials, administratives i contencioses administratives.

En l'àmbit específic de la propietat industrial, sol·licitem i tramitem expedients de patents i marques davant l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), amb seu a Madrid, l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), amb seu a Alacant, l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI-WIPO), a Ginebra, i l'Oficina Europea de Patents (OEP-EPO), a Munich.

EXPERIÈNCIA,
PROFESSIONALITAT,
EFICÀCIA